سیده فاطمه مقیمی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردي، با اشاره به نشست مدیرعامل این سازمان با پارلمان بخش خصوصی، اظهار داشت: قطعا تعامل بخش خصوصی و دولتی به سود اقتصاد ایران خواهد بود و می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
وی ادامه داد: تمامی تجار و فعالان اقتصادی به نحوی با حوزه حمل و نقل در ارتباط هستند لذا در نشست اخیر با مدیرعامل سازمان بنادر، مهم ترین مشکلات موجود در حوزه حمل و نقل دریایی مطرح و قرار بر این شد تا حل مسائل و پیگیری آنها در دستورکار قرار گیرد.
عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با تاکید بر اینکه یکی از مطالبات اصلی بخش خصوصی حل مشکلات موجود در حوزه دریایی و بندری است، گفت: با رویکرد مثبتی که از سازمان بنادر و دریانوردی و مدیرعامل این سازمان دیده ایم، امیدوار هستیم در راستای حل چالش های بخش خصوصی گام عملی برداشته شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در بخش حمل و نقل دریایی با دو چالش جدی ناشی از تحریم های اعمال شده از سوی آمریکا و نیز محدودیت های به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا روبرو هستیم، گفت: اگر قرار است با نگاه برد-برد شاهد احیای برجام باشیم باید از هم اکنون زیرساخت های فعالیت بخش خصوصی در حوزه دریایی و بندری برای بازه زمانی پسابرجام، فراهم شود.
مقیمی افزود: بنادر گلوگاه صادرات و واردات کالا هستند و باید مشکلات موجود در حوزه دریایی و بندری به بهترین شکل ممکن حل شود تا شاهد رونق اقتصادی کشور باشیم.
عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با بیان اینکه در حال حاضر بنادر توسعه یافته دنیا تبدیل به بنادر نسل چهارم و پنجم شده اند، تصریح کرد: متاسفانه هنوز بنادر ایران در نسل دوم قرار دارند و باید بتوانیم ظرفیت های لازم را ایجاد کنیم و در مسیر توسعه بنادر کشور گام برداریم.
مقیمی ادامه داد: با توجه به ظرفیت های دریایی و بندری کشور باید بتوانیم در حوزه ترانزیت، حمل و نقل دریایی، پویایی بنادر و...در منطقه و سطح بین الملل به خوبی ایفای نقش کنیم و در اقتصاد دنیا تعیین کننده باشیم.